NuxGame Menambah Kepelbagaian Penyelesaian Pembayaran dengan NOWPayments
toto

NuxGame Menambah Kepelbagaian Penyelesaian Pembayaran dengan NOWPayments

Penyedia perisian iGaming yang terkemuka telah mengembangkan bilangan kaedah pembayaran yang disokong dengan penambahan NOWPaymnetsNuxGame Menambah Kepelbagaian Penyelesaian Pembayaran dengan NOWPaymentsSumber Imej: Shutterstock.com
Dengan cara ini, pelanggan NuxGames juga akan dapat menerima pembayaran mata wang kripto, yang membawa kepada pengambilan pelanggan yang lebih baik dan ciri kualiti hidup yang lebih baik untuk pemain yang lebih suka menggunakan mata wang digital untuk membuat deposit dan pengeluaran.

NuxGame dan NOWPayments Membawa Kripto ke iGaming
NOWPaymnets juga merupakan rakan kongsi yang dipilih dengan teliti, kerana syarikat itu mempunyai rekod prestasi yang kukuh untuk menyampaikan teknologi ini dan menyokong pembayaran. Ketua Pegawai Eksekutif NuxGame Daniel Heywood mengalu-alukan peluang untuk melihat perkongsian baharu ini melalui, bercakap tentang betapa pentingnya ia bagi pengguna dan juga rakan kongsi perniagaan:

Kami melihat potensi besar dalam ruang kripto dan percaya bahawa perkongsian ini akan membantu kami berada di hadapan dan memberikan pengalaman yang terbaik kepada pelanggan kami.

Ketua Pegawai Eksekutif NuxGame Daniel Heywood
NuxGame yakin bahawa NOWPayments ialah penyelesaian yang akan membolehkan perniagaan menjangkau khalayak baharu dan memanfaatkan sektor pengguna kripto. Dorongan telah dilakukan pada semua peringkat dalam industri, daripada pengendali yang melancarkan platform kripto seratus peratus, kepada penyedia pembayaran yang menyedari kepentingan menyokong token digital yang popular, malah pemaju platform kasino dan permainan yang memahami bahawa pengguna mahukan pengalaman kripto yang tulen.

Ketua Pegawai Eksekutif NOWPayments Xena Kash turut gembira melihat https://benunderwood.com/ perkongsian ini berjaya. Terdapat penggunaan besar-besaran pembayaran crypto, jelas Kash, dan terima kasih kepada kerjasama seperti yang kini ditubuhkan dengan NuxGame, pengguna mungkin mendapat manfaat. Dia berkata:

Perkongsian dengan NuxGame ialah cara terbaik untuk NOWPayments memahami semua kesakitan dan keinginan industri perjudian. Menjadi begitu hampir dengan bintang baru muncul dan pemain pasaran yang sudah mapan, NuxGame memiliki kepakaran yang sangat berharga untuk kami.

NOWPayments CEO Xena Kash
NOWPaymnets dan NuxGame bersedia untuk berkongsi kepakaran dan membawa nilai kepada perniagaan yang mereka bekerjasama dan menyokong. Tidak kurang juga, syarikat yakin bahawa penyelesaian yang mereka tawarkan adalah cekap dan selamat.

Sebelum ini, NuxGame bekerjasama dengan Symplify untuk memperkasakan penyelesaian CRM berasaskan AI dan menawarkan lebih nilai kepada rakan kongsi.